Zomervakantie Berchtesgaden

Gisteren zijn Linda, de honden en ik teruggekeerd van een veertien dagen durende, heerlijke vakantie in Berchtesgaden, Bayern. Vorig jaar waren we ook al een week in Berchtesgaden en nu hebben we er twee weken van gemaakt. We waren opnieuw op het geweldige vakantieadres "Appartementen Salzbergarm", waar we deze keer een uitstekende kamer met balkon hadden. Dat was het gevolg van het feit, dat wij onze geplande vakantie in het appartement van vorig jaar in verband met omstandigheden hebben omgeboekt naar 14 dagen eerder. Ook dit was echter een fantastisch appartement, wat goed uitkwam in verband met Alrine, die nu wel mee was en vorig jaar nog niet.

Linda met Alrine aus Mecklenburg
Linda met Alrine aus Mecklenburg

We kwamen aan tijdens een lange reis in een bewolkt Berchtesgaden. De volgende dag werd het weer beter en we hebben eigenlijk 14 dagen lang kunnen genieten van behoorlijk warme weersomstandigheden, zo nu en dan 's avonds afgewisseld met een onweersbui. Omdat de laatste dag regenachtig was met storm en onweer, besloten we in de nacht van vrijdag op zaterdag terug te keren naar huis. Het eigen huis lokt toch altijd weer aan het eind van een vakantie.

Hieronder een kleine foto-impressie, te bekijken als galerij of per foto.

We gaan zeker nog eens naar dit vakantieadres. We hebben Berchtesgaden en Bayern in ons hart gesloten. We kunnen iedereen dit vakantieadres van harte aanbevelen.



Reactie schrijven

Commentaren: 0