Training bij OG Uelsen (3)

De training in Uelsen gisteren verliep zeer naar tevredenheid. Orsa is na die paar keren training alweer helemaal terug op het oude niveau, op het gebied van het pakwerk zelfs al verder.

 

Appèl.

 

Alle oefeningen zitten er al in. De sta-oefening, die uit looppas moet gebeuren, werkt nu ook, nadat ik deze drie keer herhaald had. Alle andere oefeningen lopen goed en moeten hooguit nog een beetje worden bijgeschaafd.

 

Pakwerk.

 

De derde vreemde pakwerker in drie trainingen en het maakt Orsa allemaal niets uit.

Het revieren was voorbeeldig, het aanblaffen zonder inbijten of aanstoten, de vlucht werd zeer werkzaam verijdeld, de overval uitstekend gepareerd. Het rugtransport verliep zeer naar wens, nog wel aangelijnd, de daarop volgende overval uit stand eveneens. Zijtransport uitstekend. Orsa blijft aan de voet, correctie bij het niet uitvoeren van "zit" aan de voet bij het afmelden. Afstand plus overval perfect. Na een sterke aansporing bij het eerste loscommando van het programma (na de vlucht dus) loste Orsa steeds weer overtuigend en rustig. Daarop volgde weer een uitstekend zijtransport.

 

Orsa is gereed voor het IPO.3-examen op 24 maart in Ochtrup en, herhaling, op 28 april in Uelsen. Onder omstandigheden zou dat laatste examen ook nog een FH-examen kunnen zijn, maar daarvan ga ik vooralsnog niet uit.

 

Quinty was er natuurlijk ook weer bij. Ze heeft het er maar wat naar de zin!


Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Jesenia Thorp (zondag, 22 januari 2017 06:15)


    This website certainly has all the information I wanted concerning this subject and didn't know who to ask.

  • #2

    GRLpGpAG (dinsdag, 20 juli 2021 09:28)

    1