Extra pakwerktraining Lingen-Bramsche (10)

Dankzij de bereidwillige medewerking van de voortreffelijke pakwerker van Lingen-Bramsche, had ik vandaag de gelegenheid om nog een extra te trainen op het pakwerk van Quinty in verband met het examen van komende zondag.

 

Het volledige IPO.1-programma werd gedraaid. Tussentijds beloningen. Dat verliep niet slecht, maar Quinty was niet schoon tijdens het aanblaffen en bij de laatste pakwerkoefening. Ze beet niet vol in, want dan kun je het op een examen vergeten, maar ze stootte wel enkele keren de mouw aan.

 

Vervolgens een rustperiode.

 

Vervolgens werd het programma een tweede keer uitgevoerd. Quinty had nu een korte lijn om bedoeld voor de pakwerker, opdat hij Quinty zou kunnen corrigeren bij fout gedrag. Het aanblaffen en lossen zijn goed, maar de momenten daarna hadden verdieping nodig.

Door de correcties met de korte lijn was Quinty er vrij snel achter, wat de bedoeling was. Een correctie was dan ook slechts een enkele keer nodig.

 

Duidelijk is gewoon, dat, naar mate Quinty meer ervaring met het programma krijgt, ze ook brutaler wordt en zich dingen permitteert, waarmee 'baasje' niet blij is. Op deze wijze hopen we dat voor te kunnen zijn.

 

Op deze wijze gaan we dinsdagavond door en waarschijnlijk ook nog de dag voor het examen, zaterdagmiddag.

 

Het was een fijne en vooral goede training. Het geeft de burger weer moed.


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    GRLpGpAG (dinsdag, 20 juli 2021 11:43)

    1