Examentraining 03/28 Lingen-Bramsche

De training met Quinty in het appel verliep erg goed. Alle oefeningen zijn nu stabiel behalve de afoefening met voorroepen.

Daarmee moet ik duidelijk nog bezig. Quinty had altijd al een stoer karakter in die zin, dat ze soms doet wat ze zelf wil en dan vervolgens de ernst niet inziet, als het baasje corrigeert (op zich een fijne eigenschap, want ze is nergens van onder de indruk), maar die eigenschap is sterker geworden naar mate ze ouder geworden is. Ook dat komt echter goed.

 

Tijdens het pakwerk met Quinty bleek weer eens, dat ze haar eigen willetje graag doorzet. Ter voorbereiding van het gehele IPO.1-programma in C hebben we opnieuw een aantal keren gerevierd. Door de pauze van enkele weken, meent Quinty, dat ze nu gewoon weer in het verstek de pakwerker kan lastig vallen. Verder zijn de appeloefeningen tijdens het pakwerkgedeelte moeizamer in de uitvoering dan enkele maanden geleden. Het meewerken en de kwaliteit van de pakwerker in Lingen-Bramsche is echter geweldig! Ook dit komt goed.

 

Ixy heb ik alleen ingezet voor een aantal appeloefeningen. Het pakwerk wordt vooralsnog voortgezet in Uelsen, waar ze in opbouw is. Ook Ixy gaat vooruit. Ze moet zich daar eerst nog thuis voelen, waarnaar ze wat meer op die man gaat letten, die voortdurend probeert haar aandacht te trekken (ik dus).


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    GRLpGpAG (dinsdag, 20 juli 2021 12:09)

    1