Examentraining 18/28 Lingen-Bramsche

Vandaag weer met Ixy en Quinty (examentraining) getraind in Lingen-Bramsche.

 

Quinty deed een uitstekend IPO.1-appèl. Alle oefeningen werden volledig uitgevoerd. Hier en daar moet nog steeds worden bijgeschaafd, maar de stabiliteit zit nu duidelijk in het appèl en dat is een flinke stap vooruit.

Ook het IPO.1-pakwerk verliep relatief goed. Alle oefeningen verlopen eigenlijk goed. Het enige probleem is momenteel nog, dat ze na een laatste bijt- en losfase nog sterk de neiging heeft om na te bijten en dat willen we niet. Overigens zijn de bewakingsfases ook nog een punt van zorg. Maar we komen er wel.

 

Ixy deed een aantal leuke appèloefeningen. Ze begint er steeds meer lol in te krijgen en reageert al sneller op commando's, wendingen enzovoort. Ze krijgt voortdurend de bal als beloning, zowel met de oefeningen op de plaats als met de korte volgoefeningen. De zitoefening en de afoefening met voorroepen werden ook beide uitgevoerd.

Tijdens het pakwerk aan de paal toonde Ixy zich opnieuw zeer fanatiek en bereidwillig. De bijtfases worden steeds beter. Ze zijn meteen vol en er zit rust in de beet.

 

Al met al weer een tevredenstellende trainingsdag.


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    GRLpGpAG (dinsdag, 20 juli 2021 12:17)

    1