Quinty speuren 2014/14

Met Quinty was het andere koek.

Voor de gedwongen pauze van 14 dagen in verband met mijn operatie, was ze behoorlijk stabiel in het speuren. Ze was redelijk aan het Böttchertuig gewend en was steeds redelijk tot goed geconcentreerd.

Met een stoere bok als Quinty is dat echter niet altijd zeker.

Dat bleek vanmorgen weer.

 

Ze ging ongeïnteresseerd van start en speurde slordig tot aan het eerste voorwerp. Dat voorwerp werd niet goed verwezen ondanks een behoorlijke correctie. Het slordige speuren werd na het eerste voorwerp voortgezet. De hoek pakte ze goed en het verwijzen van het tweede voorwerp was opnieuw onverschillig.

Op dat moment heb ik haar stevig aangepakt.

Ondanks dat deze stijfkop daarvan nauwelijks onder de indruk te krijgen is, ging ze daarna echter geconcentreerd en nauwgezet verder. Het speuren was vervolgens voorbeeldig en het verwijzen van het laatste voorwerp eveneens.

 

Omdat ze het gewoon kan en desondanks het baasie regelmatig 'de middelvinger' laat zien en dan haar best niet doet, wordt het trainingsschema vanaf vandaag veranderd. De wijze van training blijft gelijk.

 

Wat verandert - vooralsnog en zo nodig tot aan het examen van 12 april - is het aantal trainingen per week en de tussenposes.

Tot nu speurde Quinty om de dag. Vanaf nu zal haar dagelijkse portie voer moeten verdienen door er eerst iets voor te moeten doen: speuren. Dat betekent in concreto: twee keer eten per dag zoals normaal, maar dan ook twee keer speuren per dag. Niet speuren = niet eten. Dat laatste zal echter niet gebeuren, want ze loopt het spoor wel altijd uit.

 

We zullen zien of haar dat motiveert.

Vanmiddag mag ze weer.

"Stoere bok" Quinty voorafgaand aan de speuroefening
"Stoere bok" Quinty voorafgaand aan de speuroefening

Reactie schrijven

Commentaren: 3
  • #1

    Rosio Walworth (zondag, 22 januari 2017 07:18)


    Hey! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I genuinely enjoy reading your blog posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums that go over the same topics? Appreciate it!

  • #2

    Javier Bushong (dinsdag, 24 januari 2017 17:33)


    I blog often and I truly thank you for your content. The article has truly peaked my interest. I am going to book mark your website and keep checking for new information about once a week. I opted in for your RSS feed as well.

  • #3

    GRLpGpAG (dinsdag, 20 juli 2021 13:03)

    1