Clubtraining OG Uelsen 2014/34

Lea was loops, dys die mocht vandaag niet mee. Wel met de extra trainingen in de komende weken.

 

Met Ixy werd opnieuw het volledige IPO.1-appèl gedraaid.

Dit verliep allemaal naar verwachting. De uitwerking van alle onderdelen wordt steeds beter. Het apporteren en vooruitzenden gaan steeds beter. Af met afleiding werd niet getraind.

 

Pakwerk op de tafel. Pakwerker Stefan, die Ixy uitstekend aanvoelt. Er werd getraind op de beet en het aanblaffen. Het aanblaffen bij stilstaande pakwerker zit er nu bijna in. Later bij het verstek zal blijken of dat nog verder moet worden bewerkt.

Afgesloten werd met een korte steloefening, die eveneens uitstekend door Ixy werd opgepakt.

 

In de komende weken komt het pakwerk op een laag pitje te staan. Dit weekend de LGA in Westfalen (dus geen training), volgend weekend de LGA in Waterkant (dus geen training), de woensdag tussendoor geen pakwerk tenzij de tweede pakwerker hersteld zou zijn, vanaf 10 september weer volledige training. Een pauze is nooit verkeerd, maar we hadden op het gebied van het pakwerk al noodgedwongen een lange pauze; daarna wordt Ixy ook nog loops.

En dan is er in september ook nog het BSP-weekend.

Deelname aan het IPO-examen met Ixy op 11 oktober lijkt daardoor vrijwel onmogelijk. We zullen ons daarom moeten richten op het voorjaar van 2015.

Geen probleem: we hebben geen haast.


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    GRLpGpAG (dinsdag, 20 juli 2021 14:11)

    1